Vandaag zijn we weer verder gegaan met onze zoektocht naar bedrijven die mogelijk willen sponsoren. We hadden niet zoveel succes als de vorige keren; de zoektocht zelf heeft geen (directe) sponsors of donaties opgeleverd. Echter waren er 2 potentiële sponsors waarvan er 1 s ’avonds reageerde: ook Brezan Automaterialen sponsort het project. Tevens is op woensdag Dierenkliniek Julianadorp sponsor geworden, en af en toe zijn er particulieren die doneren. Het bedrag dat nog niet gesponsord is wordt steeds kleiner! 
Tegen het einde van de dag zijn we bij een bedrijf geweest dat misschien geschikt schuim voor ons had om onze payload-box van te maken. Daar kwamen we tot de conclusie dat we die box beter niet van een plaat schuim kunnen maken. We gaan nu zelf purschuim en een vorm gebruiken om de schuimen box zelf te maken.

Vandaag zijn we naar de krant geweest! We zoeken de publiciteit op om meer bekendheid te krijgen, wat weer goed is voor de sponsors. We werden bij de krant meteen geïnterviewd en aanstaande zaterdag staat het stukje van ons werkstuk in de krant!
Gewerkte uren: 8 uur.
Leave a Reply.