De afgelopen tijd hebben we ontzettend hard gewerkt aan het officiële eindverslag van het project. Dit hebben we gemaakt omdat het verplicht is om een verslag te hebben voor het profielwerkstuk, en omdat we zo mee kunnen doen met wedstrijden. Het verslag zelf telt uiteindelijk 40 pagina's, en heeft een aantal bijlagen die het totaal op 94 pagina's brengt. Het enige dat we nu nog voor het project moeten doen is de presentatie voorbereiden en de eindfilm in elkaar zetten! De beoordeling zal in maart bekend worden gemaakt.

Gewerkte uren: 60 uur.
 
We hebben een nieuwe pagina toegevoegd: via Resultaten > Media zijn alle artikelen en interviews mbt. Project Ruimtevlucht te zien (o.a. voorpagina Noordhollands Dagblad, Hart van Nederland).


Media
 
Dit was de week na het weekend dat het project geslaagd was. We dachten dat we eindelijk rust zouden hebben maar het tegendeel was waar. We werden overladen door aandacht van de media. We hebben de hele week geen normale schooldag gehad. Van maandag tot en met vrijdag hebben we interviews gehad van zowel de krant, televisie als radio. We zijn zelfs op de landelijke televisie geweest! 
Het was een ontzettend drukke maar ook leuke week.

Tijd die we bezig zijn geweest met media: 80 uur. We hebben weer amper kunnen slapen omdat we vaak tot diep in de nacht nog dingen moesten regelen.

 
Bekijk de pagina Lancering voor een uitgebreid verslag van afgelopen weekend, het weekend van de lancering van Project Ruimtevlucht! (Meer foto's volgen)

Gewerkte uren: de volledige afgelopen week. 86 uur. We hebben niet geslapen.
 
Zaterdag 2 februari 2013 is de ballon met de camera's opgelaten op vliegveld de Kooy. Er volgde een enorm spannend weekend, maar uiteindelijk liegt het resultaat er niet om. Kijk op de pagina Lancering voor meer...